KINGSING ACRYLIC is de Kingsign International (China) Limited-investering in Shanghai, de oprichting van een op export gerichte en binnenlandse verkoop, aangevuld met een uitgebreid verkoopbedrijf, dat een verscheidenheid aan acrylplaten, buizen, buizen exporteert en diverse internationale grootschalige aquarium- en zwembadprojecten.


Nadat het bedrijf zich bezighield met aquarium-, zwembad- en landschapstechniek, ontwikkelde het onafhankelijk acrylkleefstoffen, die werden toegepast op plaatverlijming, superdikke platen en onderhoud, waardoor de producten naar een nieuw niveau werden getild. De nieuw gecreëerde naadloze verbindingsacryltunnel, zwembad op grote hoogte (transparant), en bedreven in het verbinden van ronde en boogvormige naden, het koppelen van superdikke platen.


Wij leveren platte panelen, vormen en buigen van gebogen panelen, verlijmen, gloeien en lokaal, evenals internationale installatie.
KINGSIGN biedt momenteel een van de grootste monolithische (ongebonden) gegoten acrylblokformaten, zijnde 11500 mm x 3000 mm en 8100 x 3700 mm.
KINGSIGN heeft een uitgebreide technische ondersteuning met meer dan 30 jaar KINGSIGN fabricage en installatie van acrylblokken.
KINGSIGN heeft een zeer strikt toelaatbaar niveau van insluitsels/defecten waarbij KINGSIGN een KPI heeft voor het leveren van de hoogste optische afwerking.
Diktetoleranties / vlakheid zijn volgens de ISO-norm.
KINGSIGN heeft een restmonomeergehalte van minder dan 1%, het resultaat van ons uithardingsproces van grondstoffen (MMA). Resterend monomeer op hogere niveaus kan in redelijk korte tijd het paneel verkleuren in het ultraviolet (UV).


Ons product: alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hal, acrylaquarium, acrylzwembad, acrylvissentank, acryl halfafgewerkte verwerkingsonderdelen, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaat.


Onze technische bekwaamheid: extra dikke en grote acrylplaat, originele naadloze lastechnologie, extra dikke plaat-superpositietechnologie.