KINGSING ACRYLIC is de Kingsign International (China) Limited-investering in Shanghai, de oprichting van een exportgerichte en binnenlandse verkoop, aangevuld met een uitgebreid verkoopbedrijf, een verscheidenheid aan acrylplaten, buizen, pijpen en verschillende internationale grootschalige aquarium- en zwembadprojecten.


Nadat het bedrijf zich bezighield met aquarium-, zwembad- en landschapstechniek, ontwikkelde het zelfstandig acryllijmen, die werden toegepast op plaatverlijming, superdikke platen en onderhoud, waardoor de producten naar een nieuw niveau werden getild. De nieuw gecreëerde naadloze acryltunnel, zwembad op grote hoogte (transparant) en bekwaam in het verbinden van cirkelvormige en boogvormige naden, het koppelen van superdikke platen.


Wij leveren vlakke panelen, vormen & buigen van gebogen panelen, verlijmen, gloeien & lokale, maar ook internationale installatie.
KINGSIGN biedt momenteel een van de grootste monolithische (niet-gebonden) gegoten acrylblokformaten aan, namelijk 11500 mm x 3000 mm en 8100 x 3700 mm.
KINGSIGN heeft een uitgebreide technische ondersteuning met meer dan 30 jaar fabricage en installatie van KINGSIGN acrylblokken.
KINGSIGN heeft een zeer strikt toelaatbaar niveau van insluitsels/defecten waarbij KINGSIGN een KPI heeft voor het leveren van de hoogste optische afwerking.
Diktetoleranties / vlakheid zijn volgens de ISO-norm.
KINGSIGN heeft een restmonomeer van minder dan 1%, als gevolg van ons uithardingsproces voor grondstoffen (MMA). Resterend monomeer op hogere niveaus kan in een redelijk korte tijd het paneel verkleuren in het ultraviolet (UV).


Ons product: alle soorten acrylplaat, acrylvenster, acryltunnel, acrylscheepshal, acrylaquarium, acrylzwembad, acrylvissentank, acryl halffabrikaten voor verwerking, acrylverlijming van acryllijm, gebogen acrylplaat.


Onze technische bekwaamheid: Extra dikke en grote acrylplaat, originele naadloze lastechnologie, extra dikke plaatsuperpositietechnologie.