Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We kijken ernaar uit van u te horen.

  • Dienst na verkoop
  • Logistiek
  • Betaalrekening
  • Suggestie & Klachten

â–Kwaliteit gegarandeerd

Heel erg bedankt voor het kopen van onze producten van topkwaliteit. "Toegewijd aan klanten Service" is onze servicedoelstelling en we beloven dat we de beste kwaliteit, de meest efficiënte en het laagste verbruik after-sales service bieden aan al onze klanten die met ons samenwerken om de rechten en belangen van klanten te waarborgen. We garanderen dat alle producten van originele fabricage zijn door Kingsign Acrylic, we bieden kwaliteitsgarantie en online gratis technische ondersteuning.
â–Garantie
We hebben een aftersalesafdeling opgezet, die verantwoordelijk is voor de after-sales service, technologieconsultant enzovoort. We garanderen dat onze ingenieur op elk moment allerlei soorten technische service aan klanten kan bieden. We lossen technische problemen op en helpen klanten Kingsign-acrylproducten te bedienen via telefoon, e-mail en allerlei mogelijke servicemanieren. Onze technische medewerkers maken op tijd follow-upfeedback.
â–Dienst na verkoop:
Gedurende de gebruiksperiode zal het bedrijf zorgen voor de goede werking van het product en binnen 24 uur reageren na ontvangst van de onderhoudsvereiste van de gebruiker.


Onze after-sales service contactgegevens als volgt,

E-mail:info@shkingsign.com

tel:+86-021-59570209

Mobiel:+86-15921208762(24 uur)

â–Leveringsmethode:

1. Express levering
2. Luchtlevering
3. Zeescheepvaart
4. Kingsign Logistics-vloot
Beste klanten, heel erg bedankt voor het bekijken van onze website, vertrouw op onze producten. Voor klanten buiten de regio van Shanghai zullen we de eerste drie verzendmethoden gebruiken om uw gekochte goederen te bezorgen.
â–Tijd om te bezorgen
1. Na een succesvolle bestelling wordt u telefonisch of per e-mail geïnformeerd over de verwachte aankomsttijd van de handel.
2. Onze levertijd is gebaseerd op de tijdige betaling van uw berekende tijd, om ervoor te zorgen dat u uw producten zo snel mogelijk ontvangt, dient u tijdig te betalen.
3. tijdige levering, laat dan nauwkeurige detail adres en geldige contactgegevens op de bestelling.
4. Elke dag grote zendingen, we zullen zo snel mogelijk na de bestelling goederen via magazijnen, logistiek of express leveren die normaal gesproken 10-15 dagen (afhankelijk van uw locatie) op de door u aangewezen locatie worden afgeleverd.

Aan alle klanten verklaren we hierbij dat ze de bankgegevens volgen. Het is de enige ontvangende rekening die is aangewezen door SHANGHAI Kingsign International Trade Co.,Ltd. Andere accounts in welke vorm en onder welke omstandigheden dan ook zijn ongeldig zonder onze bevestiging.
Informatie over bankoverschrijving,
Banknaam: bank of china shanghai branch jiading subbranch anting office;
Bankadres: moyu road 42,anting, shanghai p.R.China
Swift-code: bkchcnbj300
Begunstigde: shanghai kingsign international trade co.,Ltd adres van de begunstigde: kamer 613, nr. 28 moyu road, anting town, jiading district, shanghai, china
Airco nr.: 439065515206 (usd)
437780159697 (EUR)

 

Tegelijkertijd verklaart kingsign hierbij dat kingpin international (china) co., Limited het hoofdbedrijf is van shanghai kingsign international trade co., ltd, shanghai kingsign international trade co., ltd heeft kingpin international (china) co. aangesteld, Limited als een geautoriseerd bedrijf voor het ontvangen van alle internationale overmakingen.

Informatie over bankoverschrijving,
Banknaam: hsbc
Bankadres: 1'queen's road central, hong kong
Bankcode:004
Swift-code: hsbchkhhhkh
Begunstigde: kingpin international (china) co., Limited
Adres van de begunstigde: Room 2105, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Street, Chai Wan, Hong Kong
airco nr.: 801265539838

Beste klant,
Welkom bij Klachtencentrum Kingsign.
Of u nu onze distributeurs, klanten, partners of werkend bent, u kunt hier de problemen in het proces van samenwerkingsklacht indienen, wij zullen u volgen om contactinformatie binnen een werkdag met u te verstrekken.
Contactpersoon: mevrouw Jenny
E-mail:jenny@shkingsign.com
Wechat: Jenny-Tang
U kunt ook direct onze klachtentelefoon bellen neem contact met ons op!
Telefoon:+86-13370070913