Acrylplaat

KINGSIGN ACRYLIC is de kapitaalinvestering van H.K Kingsign International (China) in Shanghai, voornamelijk toegewijd aan het ontwerp, de productie en de verkoop van dik acrylpaneel, acrylplaat, acrylbuis, acrylstaaf in China. We zetten in het begin zowel geëxtrudeerde als gegoten productielijnen op en werken vervolgens aan de ontwerpen van nieuwe producten. Nu hebben we de volgende soorten acrylplaat.
Heldere acrylplaat, kleur acrylplaat, spiegel acrylplaat, frosted acrylplaat;
Acrylplaat voor badkuip, ontspiegelde acrylplaat, antikras acrylplaat, antistatische acrylplaat
Vuurvaste acrylplaat, diffusor acrylplaat, LGP acrylplaat,
glitter acrylplaat, marmer en patroon acrylplaat, parel acrylplaat
Met boven zo breed assortiment acrylplaatproducten hebben we elke productproductie- en teststandaard gespecificeerd, productie, test, after-sales gemaakt met een deugdzame cirkel om te werken. Ondertussen hebben we ook een gespecialiseerd testrapport bereikt voor het gemak van de klant. Ook als u niet bij ons langs kunt komen, kunnen wij u hoogwaardige producten leveren.
Koop Acrylplaat van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende Acrylplaat fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.