Acryl Staaf:

KINGSIGN ACRYLIC is een professionele fabrikant en leverancier van acrylstaven in Shanghai, China, geïnvesteerd door Kignsign International (China) Limited, die werkt aan het ontwerp, de productie van de verkoop van dikke acrylplaat, reclameacrylplaat, acrylbuis, acrylstaaf. We bieden zowel geëxtrudeerde acrylstaven als gegoten acrylstaven, als u problemen ondervindt, kunt u ons een aanvraag sturen.
Acrylstaaf wordt voornamelijk gebruikt voor reclame, ambachten, verlichting, decoratie vanwege zijn mooie uiterlijk. De verschillende type acryl staven met verschillende diameter. Zoals ronde acrylstaaf kan tot OD400mm, maar wervelende acrylstaaf slechts 50mm diameter hoogstens. We accepteren OEM-service om vereisten aan de maten en aanvullende bewerkingsvereisten toe te voegen.
Kingsign acrylstaaf heeft een breed scala aan markten in de wereld, zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, veel landen in het Midden-Oosten, Turkije, Zuid-Korea, Australië, Ecuador, enzovoort.
Koop Acryl Staaf: van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende Acryl Staaf: fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.