Zwembad

KINGSING ACRYLIC is de Kingsign International (China) Limited-investering in Shanghai, de oprichting van een exportgerichte en binnenlandse verkoop, aangevuld met een uitgebreid verkoopbedrijf, een verscheidenheid aan acrylplaten, buizen, pijpen en verschillende internationale grootschalige aquarium- en zwembadprojecten.
Acryl raampaneel voor zwembaden heeft een superheldere lichtdoorlatendheid. Waar acryl te gebruiken, er zijn geen grenzen, een gedeeltelijke en volledige zij-/onderwand, of gecombineerde zijwand, of een volledig zwembadframe, we kunnen het naar uw ontwerp vervaardigen. Wij produceren een acryl zwembadraampaneel met een eenmalig gietproces, met een sterke slagvastheid en UV-bestendigheid, bestand tegen weers- en tijdtest.
Kingsign vervaardigt elke vorm en elk formaat acrylzwembad, de productie vindt plaats door een grote automatische oven en een vijfassige bewerkingsmachine. Op het niet-gebonden acrylpaneel hebben we een van de grootste monolithische gegoten acrylblokgroottes ter wereld, namelijk ‘11500 mm x 3000 mm en 8100 x 3700 mm’. We garanderen alle acrylplaten van Kingsign met 30 jaar geen vergeling. We hebben de SGS-test doorstaan ​​in de standaard van de Amerikaanse FDA.
Koop Zwembad van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende Zwembad fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.