Aquariumtank

KINGSIGN ACRYLIC is een professionele fabrikant en leverancier van aquariumtanks in Shanghai, China, geïnvesteerd door Kingsign International (China) Limited, dat werkt aan het ontwerp, de productie van de verkoop van dikke acrylplaat, reclameacrylplaat, acrylbuis, acrylstaaf. Meer dan 20 jaar toegewijd aan het ontwerp, de productie en de verkoop van dikke acrylplaten, hebben we onafhankelijk acrylkleefstoffen ontwikkeld, die werden toegepast op plaatverlijming, superdikke platen en onderhoud, bezit een van de grootste monolithische (niet-gebonden) gegoten acrylblokformaten, zijnde '11500 mm x 3000 mm en 8100 x 3700 mm'.
Aquariumtanks kiezen meestal acrylplaat als materiaal, vanwege de uitstekende prestaties van acryl. Wij vervaardigen acryltanks, acrylcilinders en acryltanks met abnormale vormen. Onze aquarium-acryltankmaterialen voldoen aan de RoHS-norm en slagen voor de Amerikaanse FAD-standaardtest. Het oppervlak van de aquariumtank is stevig en glanzend, met 93% lichtdoorlatendheid, vergelijkbaar met kristal.
Aquariumtank gebruikt de acrylkleefstoffen die we onafhankelijk van elkaar hechten aan de plaat en machinaal bewerkt tot een aangepaste vorm en elke maat door een grote automatische oven en een vijfassige bewerkingsmachine. We kunnen aquariumtanks van elke grootte en elke vorm uitvoeren vanwege ons krachtige productievermogen en geavanceerde apparatuur.
Koop Aquariumtank van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende Aquariumtank fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.