Aquarium

KINGSIGN ACRYLIC is een professionele fabrikant en leverancier van aquaria in Shanghai, China, geïnvesteerd door Kignsign International (China) Limited, die werkt aan het ontwerp en de productie van producten voor acrylaquaria. Met een productie- en kantooroppervlak van 33.000 vierkante meter is Kingsign al meer dan 20 jaar betrokken bij het bedrijf dat zich bezighoudt met aquarium-, zwembad- en landschapstechniek.
Kingsign levert acrylaquaria met vlakke panelen, vormen en buigen van gebogen panelen, verlijmen, gloeien & lokale, evenals internationale installatie. We hebben onafhankelijk acrylkleefstoffen ontwikkeld, die acrylplaat beter chemisch kunnen hechten in acryl flatpanel, tunnel, tank, het uiteindelijke gevormde acryl is getest om sterker en helderder te zijn dan andere kleefstoffen, waardoor Kingsign acrylaquarium in een nieuwe klasse wordt geplaatst.
Tot nu toe beoefent Kingsign ‘Alles is mogelijk’ en bereikt het topniveau van productiecapaciteit, kwaliteit, levertijd. Kingsign acrylaquarium gaat naar vele landen, Brazilië, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Australië en de VAE, enzovoort, bouwt veel projecten. Vanwege de hoge kwaliteit en professionele service hebben we tot nu toe veel klantenreputatie ontvangen en geen klachten.
Koop Aquarium van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende Aquarium fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.