zwembad ramen

Kingsign Acryl is de H.K. Kingsign International (China) Kapitaalinvestering in Shanghai, China heeft voornamelijk acrylmaterialen opgezet, de belangrijkste producten zijn hoogwaardige acrylplaat, buis, staaf, het ontwerp van het extra grote acrylzwembadraam, aquarium aquarium, extra grote acryltunnel levering en installatie van planken; ontwerp, fabricage en installatie van grootschalige toepassing van acrylmaterialen.
De zwembadramen worden niet beperkt door de vorm en afmetingen, ze kunnen de zijwand, onderste raamdelen of hele zijkanten zijn, en ondersteunen elke vormverlijming om zwembadframes te bouwen. KINGSIGN heeft een restmonomeer van minder dan 1%, als gevolg van ons uithardingsproces voor grondstoffen (MMA). Resterend monomeer op hogere niveaus kan in een redelijk korte tijd het paneel verkleuren in het ultraviolet (UV).
We hebben een van de wereldwijde monolithische (ongebonden) gegoten acrylblokformaten --- '11500 mm x 3000 mm en 8100 x 3700 mm'. Kingsign aangepaste vorm en afmetingen van zwembadramen worden geproduceerd door een grote automatische oven en een vijfassige bewerkingsmachine. Ons dikke acrylpaneel voldoet aan de SGS-test in de norm van de Amerikaanse FDA. Bij het ontwerp van zwembadramen bieden we een oneindig elementanalyserapport om de veiligheidsdikte van zwembadramen te bevestigen.
Koop zwembad ramen van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende zwembad ramen fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.