Acryl buis

KINGSIGN ACRYLIC is een professionele fabrikant en leverancier van acrylbuizen in Shanghai, China, geïnvesteerd door Kingsign International (China) Limited, die werkt aan het ontwerp, de productie van de verkoop van dikke acrylplaat, reclameacrylplaat, acrylbuis, acrylstaaf.
Geëxtrudeerde acrylbuis, buitendiameterbereik is 5-400 mm met elke lengte; de buitendiameter van gegoten acrylbuizen is 50-1500 mm, aangepaste lengte minder dan 3 m, dikte kan tot 110 mm. We zijn flexibel op de maten, oppervlakteafwerking, kleuren, welkom om te bestellen.
Kingsign produceert hoogwaardige acrylbuizen voor hyperbare zuurstofkamer, het is supertransparant, zonder onzuiverheden. En met een grote productiecapaciteit geeft de klant ons hoge waardering voor de snelle levertijd en goede kwaliteit. Onze belangrijkste klanten komen uit Brazilië, Polen, Peru, Turkije, Zuid-Korea, Zuid-Afrika, India enzovoort.
Koop Acryl buis van onze fabriek genaamd Kingsign Acrylic, een van de toonaangevende Acryl buis fabrikanten en leveranciers in China. Onze producten hebben eigen merken en bieden goede service, zoals after-sales, 30 jaar garantie. Onze producten hebben CE, FDA ,SGS-certificering met kortingsproducten. Als u producten met een lage prijs wilt krijgen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn, kunt u groothandel en bulk gebruiken. Onze producten bieden niet alleen goedkope producten, maar bieden ook prijslijsten en offertes. Onze nieuwste verkopende producten zijn van hoge kwaliteit en maken populair bij mensen die geavanceerde en modeartikelen willen krijgen. we hebben ook producten op voorraad die op maat en fancy zijn. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons stijlvolle producten koopt.