Luister naar de wind en wacht tot de bloemen bloeien - Acryl infinity zwembad in de homestay

- 2022-05-05-

Deacryl infinity zwembadverborgen in het "rijstveld" is de perfecte moderne interpretatie van de "prachtige poel" in de tekst van Tao Yuan. Het overloopzwembad is nauw geïntegreerd met de rijstvelden. De ervaring van zwemmen met de geur van rijst en de rijstaren binnen handbereik is heel romantisch.

Tegenwoordig,acryl infinity zwembadis de standaarduitrusting van luxe gastgezinnen. Acryl infinity pool + achteraanzicht is een zeer veelzijdige pose. Ongeacht de waarde van het gezicht of de make-up, een achteraanzicht geeft je altijd een beetje mysterie en literaire sfeer.

Aan de rand van het overloopzwembad kunt u genieten van het uitzicht op de bergen en de mooiste canyon-zonsondergang. Vanaf het hoogste punt neerkijken op de hele kloof is ook een onvergetelijke ervaring. Ik kan alleen maar zeggen dat al je zwemmen daarvoor gewoon een bad was.

Het overloopzwembad op de klif strekt zich continu uit naar buiten en is de dichtstbijzijnde plaats bij de lucht en de zee van wolken. , Bewonder de zonsondergang, het huis is gebouwd in het landschap en mensen zwemmen in het schilderij, elke seconde is een soort genot

Er is hier geen drukte, er is geen verkeer, alleen de lucht is gevuld met de geur van rijstvelden en modder, het getjilp van vogels en het kwaken van kikkers in de rijstvelden, waardoor mensen de zorgen van het leven even vergeten en blijf dichter bij de natuur en dichterbij.


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in allerlei Acrylblad, acrylvenster, acryltunnel, acryl mariene halik,acrylwaterwaterarium, acryl zwembad, acryl aquarium, acryl halffabrikatenverwerkingsonderdelen, acryl bonding acrylic-lijm, gebogen acrylplaat, installatieservice voor grootschalige acrylplaten. voor details, raadpleeg: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)