Hoe de kwaliteit van acrylplaat te onderscheiden

- 2022-04-26-

Er zijn zoveel merken vanacryl productenhoe kunnen we op de markt onderscheid maken tussen goed en slecht? Laten we leren van de volgende methoden:
1. Observatiemethode
Je kunt zien of het acryloppervlak vervaagd is of de glans niet hoog is, en je kunt ook zien of de acrylplaathandleiding overeenkomt met het aktemateriaal, om te beoordelen of het een regulier materiaal is.
2. Verbrandingsmethode
Je kunt een klein stukje acryl nemen om te branden. Als het snel brandt, betekent dit dat de kwaliteit van acryl niet gekwalificeerd is.
3. Lichttransmissiemethode
Wit licht kan worden gebruikt om door de acrylplaat te gaan. Een goede kwaliteit plexiglas heeft een hoge lichtdoorlatendheid en is na doorgang wit. Als het geel of blauw is, betekent dit dat de kwaliteit niet goed is.
4. Plakmethode
Tweeacryl plaatkunnen met elkaar gecombineerd worden. Acrylaat van slechte kwaliteit is na het smelten moeilijk te scheiden. Acrylaat van goede kwaliteit is gemakkelijk te scheiden. Daarom kan door dit experiment de kwaliteit van acrylplaten worden onderscheiden.


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)