Wat zijn de voordelen van het gebruik van aquariums van acryl?

- 2022-04-26-

Onder normale omstandigheden zijn de meeste kweekbakken die wij gebruiken glazen aquaria, die er mooi en sfeervol uitzien. Maar er is een even transparante viskweekcontainer, die ook een aquarium van geboren acryl is.Aquarium van acrylis eigenlijk een soort plexiglas en heeft ook een hogere transparantie. Ik denk dat dat ding eigenlijk meer op een plastic aquarium lijkt. Wat is het verschil tussen een glazen aquarium en een acryl aquarium? Sterker nog, het verschil tussen deze twee materialen is nog erg groot.
Een betrouwbaar aquarium kan aan de meeste van uw behoeften voldoen. Het laat het licht vrij door en de turbulentie van de watergolven wordt onvoorwaardelijk weergegeven. Er is geen afwijking in de kleur van de siervissen en zelfs de delicate textuur op elke vissenschub is duidelijk zichtbaar.
Maar aquariums van slechte kwaliteit zijn als oude bloemen. Ze zijn mooi en aangenaam in bloei, en hun kleur zal vaag zijn en zelfs hun schoonheid verliezen na verwelking.
Het aquarium is geen snel bewegende consument, maar na verloop van tijd zullen er kleine problemen ontstaan. Aquariums met goede materialen en vakmanschap zijn duurder dan gewone aquariums. De dagelijkse gebruikservaring is veel beter dan bij gewone aquariums en de gebruikstijd is iets langer. Wie wil er nu niet een echt aquarium kopen voor iemand die al heel lang vissen houdt?
Er zijn twee populaire aquariummaterialen op de markt, acryl aquarium en super wit aquarium. Acryl is iets goedkoper, maar de prijs van superwit is hoger. Het prijsniveau wordt levendig gedemonstreerd in de gebruikerservaring.
Acryl is een aquariummateriaal sterk aanbevolen door veel artikelen. Het heeft de kenmerken van lichtgewicht, goede lichttransmissie, sterke plasticiteit en weerstand tegen breuk. Als u op zoek bent naar zo'n aquariummateriaal, is acryl aquarium een ​​goede keuze.
Bij daadwerkelijk gebruik zult u zelden de hoge kwaliteit noemen, omdat de volgende tekortkomingen mensen het gevoel zullen geven dat het het geld niet waard is.
Het fatale nadeel van acryl is dat het gevoelig is voor krassen. Gebruik een algenschraper om de algen op de wand van het aquarium schoon te maken, die kleine sporen op de muur achterlaten. Deze sporen zijn niet te herstellen en blijven lang op de tankwand zitten en nemen continu toe, wat de sierwaarde ernstig aantast.
Veroudering is een ander onaanvaardbaar defect. Acryl is een soort plexiglas. Het wezenlijke verschil tussen acrylaat en gewoon glas zit hem in het materiaal.
De verouderingssnelheid van acryl is veel sneller dan gewoon glas, en het verouderende acrylglas wordt geel en wordt broos. Breekbaar betekent gemakkelijk te breken. Kraken is dus het derde defect, vooral voor grote aquaria.
Acryl is oorspronkelijk corrosiebestendig, maar water en alkali zullen zich ophopen op de cilinderwand aan het wateroppervlak en witte vlekken vormen. Kies je voor een zeetank, dan ligt dit fenomeen meer voor de hand. Dus de vraag is, op voorwaarde dat je de cilinderwand niet bekrast, welke methode ben je van plan te gebruiken om het vaak voorkomende water en alkali te verwijderen?
Acryl heeft een sterke plasticiteit en is het belangrijkste materiaal voor hete buigcilinders. Maar ook om deze reden is het ook gemakkelijk te vervormen. Als je Lajin niet doet, kan het na een paar jaar vervormen. Maar je moet ervoor zorgen dat je al meerdere jaren hetzelfde aquarium gebruikt om dergelijke problemen te krijgen.

Alles heeft twee kanten. Hoewel de ultrawitte cilinder zwaarder is dan de gram en gemakkelijker te breken is, heeft hij een goed lichttransmissie-effect en kan hij het rijke licht, de schaduw en de kleur van de waterscène laten zien, dus het zal leuker zijn.


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)