Wat u moet weten voordat u een aquarium van acryl koopt

- 2022-04-25-

Kan acryl gebruikt worden als aquarium? Ja, je kunt ook zeer grote aquariumfaciliteiten maken, zoals een groot aquarium in de oceaanwereld. Acrylaquariums zijn nog niet op grote schaal populair en ze zijn nog steeds een nicheproduct voor het water. Het hele aquarium is transparant en heeft geen voegen, wat mooier en veiliger is dan gewone glazen aquariums. Het weegt minder dan een vijfde van het glazen aquarium.
Basiskenmerken van acryl aquarium
1. In vergelijking met gewone glazen aquariums hebben acryl aquariums een betere weersbestendigheid, zuur- en alkalibestendigheid en sterkere isolatie.
2. Het lichttransmissie-effect is goed, tot 93%. Tegelijkertijd is de lichtintensiteit van het aquarium kleiner, wat beter elektriciteit kan besparen.
3. Acryl aquariums hebben een sterke slagvastheid, zestien keer die van gewone glazen aquariums, en hebben een langere levensduur in vergelijking met vergelijkbare soorten aquariums.
4. Vergeleken met aquariums van hetzelfde type is het gewicht van acryl aquariums lichter, de helft van dat van glazen aquariums, en in vergelijking met gewone aquariums is het mooier en kleurrijker.
5. De vorm verandert enorm, de plasticiteit is sterker en de verwerking is gemakkelijk te vormen.
6. Acryl aquariumszijn gemakkelijker schoon te maken en gemakkelijker te onderhouden dan gewone aquaria. Ze hebben een sterkere weersbestendigheid, hogere nominale zachtheid, betere glans en prestaties bij lage temperaturen.
7. Acryl aquariums zijn slijtvaster en niet bederfelijk.


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)