Voorzorgsmaatregelen voor het kopen van een aquarium van acryl

- 2022-04-25-

Bij aankoop van eenacryl aquarium, let op of het oppervlak van het aquarium krassen, krassen, knobbeltjes, draaikolken, oppervlaktekrimpsporen (vooral in de hoeken), scheuren, putjes, schimmel, alkalivlekken, watervlekken en het midden van de plaat heeft. Geen bellen en vreemde onzuiverheden.

Wat betreft het onderhoud van het aquarium van acryl, zeggen we het vaakst dat je niet direct een penseel kunt gebruiken. Dus wat kan het mij schelen als ik geen penseel kan gebruiken?
Reiniging: voor algemene stofbehandeling kan het direct met water worden afgespoeld of met een vochtige doek worden gereinigd en vervolgens met een zachte doek worden afgeveegd. Als het oppervlak vettig is, kunt u water met een zacht reinigingsmiddel toevoegen en het met een zachte doek schrobben.

Harsen: Om deacryl aquariumhelder en helder, u kunt vloeibare polijstwas gebruiken en gelijkmatig met een zachte doek afvegen om het doel te bereiken.
Polijsten: als het product bekrast is of het oppervlak niet erg versleten is, kunt u proberen een polijstmachine (of autowasmachine) te gebruiken om een ​​stoffen wiel te installeren, een geschikte hoeveelheid vloeibare polijstwas onder te dompelen en het gelijkmatig te polijsten om het te verbeteren.

Hoe een filtersysteem te kiezen
Over het algemeen omdatgrote aquariums van acrylhebben een groter waterlichaam dan gewone aquariums voor huishoudelijk gebruik, ze moeten worden uitgerust met een bijbehorend levensreddend systeem. Of het nu een klein aquarium voor huishoudelijk gebruik is of een groot waterlichaam in een aquarium, er is een reeks apparatuur nodig om het doel van het behouden van verschillende tekenen van leven te bereiken.

Het levensondersteunende systeem van een groot aquarium van acryl bestaat over het algemeen uit een bloedsomloop, een sterilisatiesysteem en een biochemisch systeem. Elk systeem vormt een geheel met elkaar en verwerkt gezamenlijk het afval dat voortkomt uit het overleven van vissen. Voor verschillende vissen en waterorganismen is de configuratie van het levensondersteunende systeem heel anders. Het is noodzakelijk om een ​​geschikt levensondersteunend systeem te ontwerpen in overeenstemming met de levenskenmerken en overlevingsbehoeften van verschillende organismen. systeem.

Grootschalige aquariums van acryl zijn zeer gespecialiseerd en moeten worden gekweekt door professionele eenheden zoals aquaria. De relevante investering in levensreddende systemen is vrij groot en vereist tegelijkertijd ook een hoge professionele kennis. Gemeenschappelijke levensreddende apparatuur in het aquarium omvat eiwitafscheiders, ozongeneratoren, biochemische filters, actieve koolfilters en andere apparatuur


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)