De classificatie van het reclameacryl

- 2022-04-25-

Gietplaat van acryl(reclame acryl): hoog moleculair gewicht, uitstekende stijfheid, sterkte en uitstekende chemische weerstand. Dit soort plaat wordt gekenmerkt door kleine batchverwerking, onvergelijkbare flexibiliteit in kleursysteem en oppervlaktetextuureffect, volledige productspecificaties en geschikt voor verschillende speciale doeleinden.

Acryl geëxtrudeerde plaat(reclame acryl): in vergelijking met gegoten plaat heeft geëxtrudeerde plaat een lager molecuulgewicht en zwakkere mechanische eigenschappen. Dit kenmerk is echter bevorderlijk voor buigen en thermovormen, en is bevorderlijk voor snelle vacuümblistervorming bij grote platen. Tegelijkertijd is de diktetolerantie van geëxtrudeerde plaat kleiner dan die van gegoten plaat. Omdat extrusie een grootschalige automatische productie is, is het onhandig om de kleur en specificatie aan te passen, waardoor de diversiteit aan productspecificaties beperkt is.

De classificatie van acrylplaatmateriaal in China is hoofdzakelijk verdeeld in drie categorieën (reclame acryl): eerste, geïmporteerde plaat; Ten tweede, Taiwanese kapitaalraad; Ten derde, binnenlands bestuur. Het verschil zit hem in de herkomst en (MMA) zuiverheid van de gebruikte grondstoffen. Dit is ook de sleutel om de kwaliteit en prijs van platen te bepalen.

KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)