Introduceer de verwerkingsmethode van acrylproducten

- 2022-04-25-

Hoe te verwerkenacrylen wat zijn de verwerkingstechnieken? Lasersnijden is een non-touch snijmethode. Lasersnijdend acryl kan acryl naar believen in verschillende vormen snijden. Het kan tekens, afbeeldingen knippen en kan worden gebruikt voor meubels enzovoort. Het gebruik van lasersnijden om op te starten kan acryl gebruiken om verschillende logo's te maken, inclusief rommelige afbeeldingen, enz., Wat een zeer belangrijke rol en oriëntatie speelt in de reclame-industrie. Acrylaatsnijden is het meest voorkomende proces bij het gebruik van lasersnijden en het draaien op acrylaat.
Acrylkan ook direct worden geponst. In vergelijking met glas heeft acryl zeer goede mechanische verwerkingseigenschappen. Het gebruik van lasersnijden en ponsen heeft een zeer hoge montagenauwkeurigheid. U hoeft alleen maar foto's te maken op de computer. De computer ponste het acryl.
Acryl zelf heeft een hoge transparantie. Door acryl te polijsten heeft het een kristalachtige hoge transparantie. Het gepolijste acryl is erg glad en zeer waardevol. Het kan voor vele soorten ambachten worden gebruikt. Acrylmateriaal smelt bij 70°-100° en deze warmte kan worden gebruikt om de vorm van acryl te wijzigen, inclusief onregelmatige vormen.
Heet buigen van acryl kan op verschillende manieren. Veel acrylplaten kunnen tegelijkertijd op een set van hete buigmachines en vormvormen worden geplaatst voor warm buigen en vormen. De meeste warm buigen gaat alleen door enkelvoudig of parallel warm buigen. Het gezichtspunt van het hete buigen kan worden vastgesteld op basis van de behoeften om het gezichtspunt te beheersen.

KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)