Wat moet ik doen als het aquarium van acryl per ongeluk is bekrast?

- 2022-04-25-


Aquarium van acrylkrassen, maak je geen zorgen, vergeleken met krassen in aquariums van glas, zijn krassen in aquariums van acryl relatief eenvoudig schoon te maken en op te lossen. Zolang de krassen niet erg diep zijn, kunnen ze gemakkelijk handmatig worden behandeld.
Leer de juiste manier om een ​​aquarium van acryl te krabben.
Laten we vervolgens de volgende items voorbereiden voor demonstratie:

1. Twee reinigings- en onderhoudsgels van acryl.
2. Polijstkatoen.
3. Er zijn ook papieren tapes.

Spoel het aquarium met schoon water, droog de waterdruppels een paar minuten met een schone katoenen doek en kras het doelframe vervolgens met tape.

Knijp de schurende lijm op het gepolijste katoen of knijp het op het acryloppervlak

Begin met het polijsten van het frame, vergeet niet om het in een cirkel te polijsten, als je voelt dat het schuurmiddel niet genoeg is, vul het dan gewoon op en ga door met polijsten.

Reinig na het slijpen de vlakslijpmachine met schoon water, maar het oppervlak is nog vettig. U kunt uw vingers gebruiken om af te spoelen met een zeer kleine hoeveelheid neutrale lotion. Na afwerking afspoelen en afdrogen met schoon water. Dit zal een groot succes opleveren.

Tips: Acryl slijpen wordt gebruikt voor de behandeling van fijne krassen met vochtigheid. Als het een diepe kras is, kan het langer duren om deze te verwijderen. Een kleine molen kan nodig zijn.

Anders moeten je handen zo zuur zijn alsof je een citroen eet, dus ach, kies het gereedschap om het aquarium schoon te maken zorgvuldig en let op of er zand en stenen bij het schoonmaken zitten.

Krassen op glazen aquariums zijn lastig. Tenzij u elektrisch gereedschap in huis heeft, moet u elektrisch gereedschap gebruiken om fijne krassen of diepe krassen te verwijderen.


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)