Hoe om te gaan met het buigprobleem van acrylplaat

- 2022-04-25-

Hoe het buigprobleem van op te lossenacryl plaat? Verticale slijpmethode Na het verlijmen van staafvormig plexiglas of dik plaatvormig plexiglas wordt het direct geslepen en gepolijst op een slijpschijf. Het handwerk dat op deze manier wordt gebouwd, is vergelijkbaar met een bepaald soort sculptuur, samengesteld uit kleurrijke nominale vormen, die een uniek artistiek beeld vormen.

Breek de slijpmethode: overlap en plak het plaatvormige plexiglas aan elkaar, het Haikou-appartementmodel, en snij en slijp het gedeelte dan direct om het te vormen. Deplexiglashandwerk gemaakt met deze methode kan het effect krijgen van veranderende kleur en natuurlijke eenvoud. Plaatsingsmethode: nadat u het plexiglas in een bepaalde vorm hebt gesneden, plaatst u het op een vlakke ondergrond.

Mozaïekmethode: Knip deacryl plaatvan verschillende kleuren in de geometrische vormen die we nodig hebben, en leg ze vervolgens in en splits ze op de bodemplaat. Deze methode vereist strakke splitsingen en scherpe randen en hoeken, zodat de kleur intens en geïntegreerd kan zijn. Warmte suddermethode: verwerk het plexiglas tot een bepaalde vorm, verwarm het plexiglas en maak en kneed het plexiglas direct met de hand.

Deze methoden houden in dat ze van tevoren een goed idee van de samenstelling moeten hebben, behendig moeten zijn en moeten slaan terwijl het strijkijzer heet is. De ambachten die met deze methode zijn gemaakt, hebben de voordelen van gedurfde lijnen en eenvoudige afbeeldingen. Nadat de plexiglasplaat is verwarmd, wordt deze gevormd door heet persen in een mal. Het handwerk dat met deze modelleringsmethode wordt gemaakt, is mollig, kromlijnig, sterk driedimensionaal en heeft een reliëfeffect. De hete persvorm kan worden gevormd door hout en mortel, vervolgens worden gegoten lood, 3lian-materialen en gipsmaterialen gebruikt als de mannelijke en vrouwelijke vormen. Het organische glas kan na verhitting geperst worden.


KINGSIGN® ACRYLis gespecialiseerd in alle soorten acrylplaten, acrylvensters, acryltunnels, acryl mariene hallen, acrylaquaria, acrylzwembaden, acrylvissentanks, halffabrikaten van acrylverwerking, acryllijm voor acryllijm, gebogen acrylplaten, grootschalige acryl plaat installatie service. raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)