Het zwembad uit de sci-fi film-Infinity London Acrylic Transparent Infinity Pool

- 2021-09-28-

Volgens rapporten is 's werelds eerste 360-graden infinity pool-plan op het dak geïmplementeerd en zal het in Londen worden gebouwd. Dit zwembad van 600.000 liter is ontworpen voor een wolkenkrabber in Londen en je kunt vanuit alle richtingen genieten van de skyline van Londen.

Het project heet Infinity London-Infinity London;
Het zwembad dat dit keer is ontworpen, zal acrylmateriaal gebruiken in plaats van traditioneel glas. De meeste overloopzwembaden stromen aan één kant uit, waardoor de illusie ontstaat van een combinatie met water. Infinity London is een overloopzwembad op het dak dat zich in alle richtingen uitstrekt en 's werelds eerste volledig transparante overloopzwembad van 360 graden wordt

Acryl en water hebben een vergelijkbare brekingsindex, dus het algehele uiterlijk van het zwembad zal helderder en transparanter zijn. De bodem van het zwembad is ook gemaakt van acrylmateriaal en hotelbezoekers kunnen tijdens het zwemmen genieten van het prachtige uitzicht op de lucht.

Wat betreft het ontwerp van het zwembad zelf, er is geen trap buiten het zwembad. In plaats daarvan wordt een wenteltrap gebruikt om in het water te stijgen om zwemmers een doorgang te bieden. Zoals de zwembadontwerper en technisch directeur Alex Kemsley (Alex Kemsley) zei: "We staan ​​voor een aantal grote technische uitdagingen, waarvan de grootste is hoe we het zwembad kunnen betreden. De oplossing die we hebben voorgesteld is gebaseerd op het ontwerp van de onderzeeërdeur, en voeg een wenteltrap toe. Wanneer iemand in en uit wil gaan, zal deze trap uit de vloer van het zwembad stijgen - dit is absoluut de voorhoede van het zwembad en architectonisch ontwerp. Het betreden of verlaten van het zwembad is alsof je direct uit het zwembad loopt een sciencefictionfilm... Er is zelfs een klein voorproefje van James Bond!

Het zwembad bevat ook een ingebouwde anemometer die de windsnelheid bewaakt. De windmeter is aangesloten op een computergestuurd gebouwbeheersysteem om ervoor te zorgen dat het water in het zwembad op de juiste temperatuur is en tegelijkertijd te voorkomen dat het water op de straat onder het gebouw wordt geblazen. Het zwembad is ook uitgerust met een innovatief verwarmingssysteem, dat de warmte van het airconditioningsysteem van het gebouw kan opvangen en de warmte vervolgens kan gebruiken om het zwembadwater te verwarmen.



KINGSIGN ACRYLIC is gespecialiseerd in alle soorten acrylplaat, acrylvenster, acryltunnel, acrylzeehal, acrylaquarium, acrylzwembad, acrylvissentank, acryl halffabrikaten verwerkingsdelen, acrylverlijmende acryllijm, gebogen acrylblad, groot- schaal acryl plaat installatie service. Raadpleeg voor meer informatie: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)